oferta easybox

Returnare

Returul produselor se supune Ordonantei nr.34/2014: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile de la primirea produsului.

NOI VA OFERIM 30 DE ZILE!!!

Dreptul de Retur in 30 de zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.iluminat-ieftin.ro. Pentru a beneficia de returul produselor in 30 zile, trebuie sa trimiteti un email cu datele dvs pentru identificare, cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului.

Comenzile speciale realizate pe baza mostrelor nu se pot returna.

Returul produselor se poate face:

Puteti solicita returnarea produsului daca:

Pentru a cere o returnare, va rugam sa completati formularul de sesizari cu cerintele dvs. Veti fi contactat ulterior de catre Departamentul Sesizari.


ATENTIE:

Habitat Energy SRL recomanda instalarea/montarea tuturor produselor comercializate de catre un electrician autorizat. Habitat Energy SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru produsele comandate si instalate neconform specificatiilor tehnice si nu va restitui contravaloarea acestor produse. De asemenea nu acceptam la retur produsele decat in starea in care au fost primite (in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale) si nici produsele din categoria comenzi speciale (produse care nu au fost pe stoc si au fost aduse la cererea clientului).

banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon