oferta easybox

RETURNARE

Politica de Retur HABITAT ENERGY SRL

Document revizuit 2024.03

I. Introducere

La HABITAT ENERGY SRL, dorim să ne asigurăm că experiența cumparaturilor fiecărui client este simplă și satisfăcătoare. Înțelegem că uneori te poti razgandi iar produsul achiziționat poate să nu fie exact ceea ce ti-ai dorit. De aceea, oferim o politică de retur simplă în conformitate cu legislația aplicabilă din România, reglementata de Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014, pentru a asigura confortul și încrederea dumneavoastră în cumpărăturile realizate de pe platforma noastră online sau din magazinele fizice. Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 reglementeaza drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.


II. Perioada de Retur

Produsele achiziționate de la HABITAT ENERGY SRL pot fi returnate în termen de 30 de zile de la data la care acestea au fost primite, indiferent de modul în care s-a făcut achiziția (magazine fizice, online sau telefonic).

Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fără a preciza motivele retragerii, în termenul de 30 zile calendaristice calculate din ziua în care el sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de client, intrați în posesia fizică a produselor sau In cazul unui contract de vânzare cumpărare intrați în posesia fizică a ultimului produs, în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate printr-o singură comandă și livrate separat.


III. Condiții de Retur

1. Dovada Achiziției: Este necesară prezentarea facturii fiscale originale/digitale emise de HABITAT ENERGY SRL.

2. Starea Produsului:


IV. Procesul de Retur

1. Pentru a iniția procesul de retur, contactați serviciul nostru de asistență clienți prin e-mail la sesizari@iluminat-ieftin.ro, telefon 0371.504.543 sau prin completarea unui formular de retur disponibil pe site-ul nostru https://www.iluminat-ieftin.ro/Sesizari.

2. Produsele pot fi returnate direct în magazinele noastre fizice sau prin serviciul de curierat, în funcție de preferințele dumneavoastră. În cazul retururilor prin curier, costurile de transport sunt suportate de client, cu excepția cazurilor în care produsul este neconform si costurile pot fi imputabile HABITAT ENERGY SRL.

3. Responsabilitatea calitatii transportului bunului returnat este exclusiv obligatia clientului iar produsele deteriorate pe perioada transportului nu vor fi receptionate de catre vanzator.


V. Rambursarea

Rambursarea sumei plătite va fi efectuată în termen de 14 zile lucrătoare de la confirmarea recepționării și inspectării produsului returnat, utilizând aceeași metodă de plată folosită pentru achiziție, cont bancar sau card online.


VI. Excepții


VII. Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

HABITAT ENERGY SRL prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu prevederile legale pentru:


VIII. Informații Suplimentare

Pentru orice întrebări sau clarificări legate de procesul de retur, vă rugăm să contactați serviciul nostru de SESIZARI. Dorim să vă asigurăm că echipa HABITAT ENERGY SRL este aici pentru a vă oferi suportul necesar pentru a face experiența dumneavoastră de cumpărături cât mai plăcută posibil.Catre: Sc Habitat Energy Srl


Adresa: Sos Bucuresti Urziceni Nr 24, Afumati, Jud.Ilfov (SAMEDAY, FAN COURIER tel 0219336,DPD ).


Pentru retur EASYBOX sunati la telefon:0730615794 pentru a obtine cod de returnare.

banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon