oferta easybox

Cum comand?

www.iluminat-ieftin.ro este un magazin online. Produsele aflate pe stoc se pot comanda:

Pentru rapiditatea inregistrarii comenzilor nu va solicitam sa va creati un cont, datele dvs vor fi introduse doar in ultima parte a comenzii dupa "Finalizare Comanda".


Pasul 1:

Folosind meniul hamburger, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care va intereseaza, selectati produsul apasand pe poza sau numele sau. Pentru a cumpara acel produs, trebuie sa folositi (dupa caz) meniul urmator:

cum comand pas1

Pasul 2:

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate:

cum comand pas2

Pasul 3:

Prin apasarea butonului "Finalizeaza Comanda" va trebui sa introduceti detaliile de livrare si datele de facturare pentru intocmirea documentelor care vor insoti produsele.

Va trebui sa optati pentru o modalitate de LIVRARE - in Showroom sau prin Curier:

cum comand pas3

Pasul 4:

Trebuie sa alegeti modalitatea de plata dorita:

cum comand pas4

Pasul 5:

Ultimul pas, in functie de calitatea dvs - persoana fizica sau juridica - va trebui sa completati datele de livrare si de facturare.

cum comand pas5

GATA! comanda dvs este completa, in 5 simpli pasi!

Dupa apasarea butonului "Trimite Comanda" veti primi pe adresa de email furnizata confirmarea comenzii cu detaliile de livrare. Va rugam sa le verificati. Daca exista probleme legate de comanda realizata, va rugam sa ne contactati - prin email sau telefonic - pentru modificarile dorite.*Pasul 6:

Pentru cazul in care ati ales plata prin Card Online, imediat dupa trimiterea comenzii aveti posibilitatea sa achitati comanda sau sa asteptati confirmarea acesteia de catre un operator iluminat-ieftin:

cum comand pas6

Daca selectati "Platesc ACUM" - veti fi directionati catre pagina de plata a operatorului ING:

cum comand pas7

Daca selectati "Platesc DUPA confirmare" - un operator iluminat-ieftin.ro va verifica compatibilitatea produselor si daca totul este in regula veti primi un link de plata pe email.

cum comand pas7

Daca tranzactia nu reuseste, veti primi un mail de reincercare a comenzii.

Dupa confirmarea platii veti primi un mail de confirmare.

banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon