Cum comand?

www.iluminat-ieftin.ro este un magazin online. Produsele aflate pe stoc se pot comanda:

Pentru rapiditatea inregistrarii comenzilor nu va solicitam sa va creati un cont, datele dvs vor fi introduse doar in ultima parte a comenzii dupa "Finalizare Comanda".


Pasul 1:

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care va intereseaza, selectati produsul apasand "Detalii produs". Pentru a cumpara acel articol, trebuie sa folositi (dupa caz) meniul urmator:

cum comand pas1

Pasul 2:

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate:

cum comand pas2

Pasul 3:

Prin apasarea butonului "Finalizeaza Comanda" va trebui sa introduceti detaliile de livrare si datele de facturare pentru intocmirea documentelor care vor insoti produsele.

Va trebui sa optati pentru un CURIER si daca doriti sau nu deschiderea coletului la livrare:

cum comand pas3

Pasul 4:

Trebuie sa alegeti modalitatea de plata dorita:

cum comand pas4

Pasul 5:

Ultimul pas, in functie de calitatea dvs - persoana fizica sau juridica - va trebui sa completati datele de livrare si de facturare.

cum comand pas5

GATA! comanda dvs este completa, in 5 simpli pasi!

Dupa apasarea butonului "Trimite Comanda" veti primi pe adresa de email furnizata confirmarea comenzii cu detaliile de livrare. Va rugam sa le verificati. Daca exista probleme legate de comanda realizata, va rugam sa ne contactati - prin email sau telefonic - pentru modificarile dorite.

banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2020 toate drepturile rezervate.
phone icon