oferta easybox

Termometru si Higrometru smart WiFi

Termometru si Higrometru smart WiFi
Cod: ii3334

Specificatii tehnice:


Tensiune:


Prin conectarea la o rețea WiFi de 2,4 GHz, acest termometru higrometru WiFi inteligent permite monitorizarea temperaturii de la distanță. Senzorul de temperatură inteligent suportă o Alertă de notificare prin intermediul aplicației, Vizualizarea înregistrărilor istorice, Grafice de temperatură și umiditate, precum și citirea valorilor în grade Fahrenheit sau Celsius.

Acesta poate fi utilizat împreună cu difuzoare inteligente de la terțe părți, cum ar fi Amazon Alexa sau Google Home, permițând cunoașterea temperaturii și umidității curente prin comenzi vocale, cum ar fi „Alexa, care este umiditatea în camera copilului?”.

Senzorii de temperatură și umiditate WiFi pot fi, de asemenea, utilizați ca surse de date pentru viața inteligentă și inteligentă Tuya. Puteți crea scenarii prin intermediul aplicației, iar atunci când valorile prestabilite sunt depășite, o alertă va fi trimisă pe telefon, sau puteți seta scenarii pentru a porni/opri aparatul de aer condiționat atunci când temperatura atinge o anumită valoare limită.

Termometrul higrometru WiFi inteligent are un design compact și ușor de plasat, putând fi utilizat în spații mici, cum ar fi casele de reptile sau ghivecele pentru plante. De asemenea, puteți folosi autocolante sau șuruburi pentru a-l monta pe perete sau în alte locuri.

Consumul de energie este redus datorită microprocesorului cu consum redus de energie, ceea ce permite o perioadă lungă de așteptare. Termometrul este echipat cu 2 baterii AAA, iar atunci când bateria senzorului este descărcată, o alertă va fi trimisă pe telefon prin intermediul aplicației.
Garantie: 2 ani
va rugam sa completati toate campurile de mai jos,
altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

Pret [?]:  
89,9
lei
include taxa verde : 0,0952 lei


Contact
comanda telefonica : 0371.504.543
sesizari: 0730 615 794


banner revanzatori

Notă: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Termometru si Higrometru smart WiFi - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Termometru si Higrometru smart WiFi si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Termometru si Higrometru smart WiFi sunt valabile in limita stocului disponibil.

banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon