oferta easybox

LED Cresterea Plantelor (3)

De ce plantele sunt verzi? NASA a descoperit ca in procesul de fotosinteza plantele absorb din spectrul luminii albe cu predilectie frecventele pentru lumina rosie si albastra si resping verdele.

Spectrul luminii folosite de LED si focalizarea acesteia, cantitatea infima de energie consumata, lipsa caldurii degajate si durabilitatea fac din acest produs singura sursa viabila pentru cresterea plantelor de apartament sau birou.

INFORMATII UTILE - LED Cresterea Plantelor

Filtre LED Cresterea Plantelor

Tub led 60 cm cresterea plantelor 8W lipsa stoc
8w

Tub led 60 cm cresterea plantelor 8W

Tensiune 220V , Putere 8 W
Lipsa Stoc

54,04 lei
Tub led 120 cm cresterea plantelor 16W
16w

Tub led 120 cm cresterea plantelor 16W

Tensiune 220V , Putere 16 W , Luminozitate 650 lm
In Stoc

63,53 lei
Corp LED cresterea plantelor 14W lipsa stoc
14w

Corp LED cresterea plantelor 14W

Tensiune 220V , Putere 14 W
Lipsa Stoc

220,57 lei

INFO: preturile includ TVAAVANTAJELE LED-URILOR IN CRESTEREA PLANTELOR


Consum redus de energie!
Becurile normale folosite in cresterea plantelor consuma intre 100W si 1000W. Becurile LED pentru Cresterea Plantelor folosesc maxim 10W - ceea ce le face cele mai eficiente produse de iluminat disponibile pe aceasta piata. LED-urile pentru cresterea plantelor sunt perfecte pentru a fi folosite in conjunctura cu energia solara sau eoliana.
Stropire mai rara!
Folosind LED-uri pentru cresterea plantelor, acestea vor transpira mai putin, prelungind astfel perioadele dintre ciclurile de stropire. In cazul in care lipsiti de la domiciliu si plantele dvs raman neingrijite pentru mai multe zile, acestea vor avea sanse de supravietuire in plus fiindca lumina de crestere nu le va usca!

Durata de functionare foarte mare!
LED-urile pentru cresterea plantelor au durata de functionare de 10-20 de ori mai mare decat becurile normale ce se folosesc in cresterea plantelor. Durata de viata a acestora este de 10 ani de functionare 24/7 cu degradare minima a calitatii sau cantitatii luminii.

Nu degaja caldura!
LED-urile pentru cresterea plantelor degaja cantitati infime de caldura si nu necesita ventilatoare sau coolere zgomotoase precum necesita solutiile normale de pe piata.

Siguranta!
Pe langa tensiunile conventionale de 220V, LED-urile pentru cresterea plantelor pot fi alimentate si la tensiuni de 12V / 24V. Astfel se reduce semnificativ riscul de incendiu sau arsuri, in special in medii umede de crestere a plantelor. Iar copiii si animalele de companie sunt in siguranta!
banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon