oferta easybox

Proiectoare pe sina magnetica inteligente RGB CCT


Iluminatul inteligent cu proiectoare pe sina magnetica


Proiectoarele LED pe sina magnetica RGB CCT sunt cea mai buna solutie a tehnologiei moderne de iluminat, oferind flexibilitate și personalizare. Aceste lumini vin în diverse tipuri, inclusiv RGB+CCT (Roșu, Verde, Albastru + Temperatură de Culoare Corelată) și Alb Dual, caracterizându-se prin diferite tehnologii de comunicație cum ar fi Zigbee 3.0 + 2.4G și RF 2.4GHz. Seria include spoturi, lumini de grilă și proiectoare, având puteri între 6W și 24W, satisfăcând o gamă largă de necesități de iluminat.

Funcționalitate și Utilizare
Punctul forte al proiectoarelor led RGB CCT smart stă în capacitățile lor de control inteligent. Luminile pot fi operate prin Gateway-ul MiBoxer și sistemele de telecomandă, esențiale pentru automatizarea și personalizarea configurației de iluminat. Aceste sisteme permit controlul culorii, luminozității, saturației și multe altele, oferind un nivel de control neegalat asupra mediului de iluminat.

Utilizarea Gateway-ului WiFi MiBoxer
  • Conectați Gateway-ul la adaptorul de alimentare și conectați dispozitivul inteligent.
  • Descărcați aplicația MiBoxer din App Store sau Google Play.
  • Înregistrați-vă sau autentificați-vă în aplicație.
  • Conectați-vă la o rețea WiFi de 2.4 GHz.
  • Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a conecta telecomanda și luminile.
Odată conectat, utilizați aplicația pentru a controla luminile, seta temporizatoare sau integrați cu asistenți virtuali precum Amazon Alexa sau Google Assistant pentru control vocal.

Utilizarea Telecomenzii RF MiBoxer
  • Asociați telecomanda apăsând butonul „Zone On” în timp ce alimentați produsul MiBoxer.
  • Un dublu flash lent indică o conexiune reușită.
  • Telecomanda permite ajustarea directă a setărilor în multiple zone, oferind un mecanism de control simplu și eficient.

Integrarea Aplicației Inteligente
MiBoxer ridică experiența utilizatorului cu aplicațiile sale inteligente - MiBoxer App și MiBoxer Smart App. În timp ce prima permite controlul de bază asupra culorii, luminozității și saturației luminii, MiBoxer Smart App oferă o interfață de utilizator optimizată și performanță, alături de caracteristici avansate cum ar fi controlul automat bazat pe temperatură, locație și timp.

Concluzie
Proiectoarele led pe sina magnetica MiBoxer reprezintă un salt înainte în iluminatul inteligent. Varietatea lor, împreună cu mecanismele avansate de control, le fac o alegere atrăgătoare atât pentru mediile rezidențiale cât și comerciale. Indiferent dacă căutați un afișaj de culori vibrante sau o ambianță subtilă, gama de lumini magnetice MiBoxer oferă flexibilitatea și controlul pentru a crea scenariul de iluminat perfect pentru orice ocazie
banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon