oferta easybox

Iluminat inteligent LED folosind sistemul ZIGBEE de la MiBoxer.


Iluminatul inteligent este din ce în ce mai popular în rândul oamenilor pentru avantajele sale de economisire a energiei, control ușor și personalizare. Sistemul Zigbee este una dintre cele mai populare tehnologii de iluminat inteligent datorită eficienței, fiabilității și compatibilității cu o gamă largă de produse.Iluminat-ieftin.ro va propune gama MiBoxer pe protocol Zigbee, compatibila cu sistemele IKEA si PHILIPS HUE.

Ce este sistemul Zigbee?

Sistemul Zigbee este un protocol (standard de comunicare fără fir)  care permite dispozitivelor inteligente de iluminat să comunice între ele și cu dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-urile și tabletele. Aceste dispozitive inteligente pot fi programate să aprindă și să stingă luminile la anumite ore, să ruleze anumite programe de culoare și să ajusteze intensitatea luminii.

Avantajele iluminatului inteligent cu sistem Zigbee de la MiBoxer:

Economisirea energiei electrice este unul dintre cele mai mari avantaje ale iluminatului inteligent LED cu sistem Zigbee. Datorită programării inteligente, luminile pot fi setate să se activeze și să se dezactiveze automat în funcție de nevoile utilizatorului, reducând astfel consumul de energie și costurile.

Controlul ușor este un alt avantaj important al iluminatului inteligent cu sistem Zigbee. Folosind aplicatiile de pe un smartphone, utilizatorii pot controla luminile din orice colț al casei sau de oriunde din lume unde au acces la internet fără a fi nevoie să meargă la un comutator. În plus, sistemul poate fi programat să se activeze și să se dezactiveze automat la anumite ore, fără a fi necesară intervenția utilizatorului.

Personalizarea modului de functionare este un alt avantaj important al iluminatului inteligent cu sistem Zigbee. Folosind aplicații dedicate, ca MiBoxer sau Tuya, utilizatorii pot personaliza intensitatea luminii, temperatura de culoare și culoarea pentru a crea atmosfera dorită.

Produsele oferite marca MiBoxer de pe iluminat-ieftin.ro sunt compatibile cu o gamă largă de produse ca Philips Hue sau Ikea. Sistemul Zigbee oferit de MiBoxer contine o gamă largă de produse, de la becuri și spoturi LED la benzi LED și proiectoare LED de exterior sau de interior.

Iluminatul inteligent cu sistem Zigbee oferă o soluție modernă, eficientă și personalizată pentru iluminarea casei si a spațiilor comerciale. În timp ce costul inițial poate fi mai ridicat decât cel al iluminatului tradițional, beneficiile pe termen lung sunt semnificative, atât în ceea ce privește economia de energie, cât și confortul și personalizarea.
banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon