oferta easybox

Iluminatul interior cu aplice LED


În ultimii ani, iluminatul cu LED a devenit din ce în ce mai popular pentru iluminatul de interior deoarece oferă avantaje semnificative față de sursele de lumină tradiționale, cum ar fi becurile incandescente sau becurile economice pe baza de mercur. Aplicele LED au o gamă largă de aplicații, de la iluminatul locuințelor și clădirilor de birouri, până la iluminatul muzeelor, galeriilor de artă și a altor spații cu cerințe speciale sau de siguranta. Una dintre cele mai importante proprietăți ale ledurilor este creșterea eficienței energetice, care se poate traduce prin economii semnificative la facturile de energie electrică. În plus, ledurile au o durata de viata ridicata reducând costurile de întreținere și înlocuire. Într-o epocă în care economiile de energie și respectul pentru mediu sunt din ce în ce mai importante, aplicațiile LED pentru iluminatul interior devin o opțiune din ce în ce mai populară și viabilă.

Avantajele aplicelor LED sunt:

Aplicele LED cu senzor sunt aplice de iluminat care utilizează tehnologia LED și sunt echipate cu un senzor care detectează mișcarea sau lumina ambientală. Acestea pot fi utilizate pentru iluminatul exterior, de exemplu pe căi de acces, în curți sau grădini, dar și în interior, de exemplu în băi, pe holuri sau în camere de depozitare.
Senzorii detectează mișcarea prin sistem IR sau microunde și declanșează aprinderea luminii, astfel încât iluminatul să fie activat doar atunci când este necesar, economisind energie. Este posibil ca aplicele LED cu senzor crepuscular ( care detectează lumina ambientală) pot fi programate să se aprindă doar în condiții de lumină scăzută, iar în condiții de lumină ridicată să se stingă automat. Acest lucru poate contribui, de asemenea, la economisirea energiei și la prelungirea duratei de viață a pastilei LED.

Aplicele LED cu difuzor și Bluetooth sunt dispozitive care combină iluminatul cu posibilitatea de a asculta muzica preferata la un difuzor incorporat conectat prin Bluetooth, permițând utilizatorilor să se bucure de muzică și iluminat în același timp. Aceste aplice au incorporat un sistem de iluminare cu LED RGB si CCT și un difuzor si care se pot conecta la alte dispozitive compatibile Bluetooth, cum ar fi smartphone-uri, tablete sau laptop-uri, pentru a reda muzică prinntr-o aplicatie. 
Aplicele LED cu difuzor și Bluetooth pot fi controlate cu ușurință prin intermediul unei aplicații mobile, permițând utilizatorilor să schimbe culorile și intensitatea iluminării, să ajusteze sunetul și să selecteze diferite surse audio de pe telefon. 
Aceste aplice sunt ideale pentru spații precum dormitoare, living-uri sau birouri, oferind o ambianță plăcută și o experiență audio de calitate superioară.
banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon