oferta easybox

Profil aluminiu banda led


Profile aluminiu banda LED

Gama de profile LED din aluminiu este o completare excelentă la iluminarea decorativă cu benzi LED. Un astfel de profil led este utilizat în mai multe scopuri: 
-ca finisaj și oferind o estetică suplimentară instalației de iluminat.
-pentru a crește gradul de protecție a benzii LED instalate în ea.
-pentru a reduce temperatura generată de benzile led. 

Profilul de aluminiu, în afară de utilizarea decorativă, îndeplinește în primul rând o funcție foarte importantă și anume, descărcarea corectă a temperaturii generate de LED-urile de pe banda LED. În gama largă de profile aluminiu banda LED, se pot distinge
- profile led de suprafață
-profile led incastrate
-profile led de colț
- sau profile speciale pentru sticlă, scări de aluminiu, tavan, profile flexibile cu o gamă foarte largă de aplicații și benzi LED de diferite dimensiuni. 

De asemenea, există mai multe versiuni ale materialului pentru profil: aluminiu anodizat, brut, sau vopsit electrostatic alb sau negru. De asemenea, se pot implementa proiecte individuale cu aceste elemente.  

Profil LED încastrat

Profilele LED încastrate au un design special, destinat a fi montate într-o nișă realizată anterior. Fiecare profil LED aluminiu încastrat are „aripi”, se ascunde în orificiul de montare și se potrivește perfect în nișă. Chiar și imperfecțiunile minore realizate in urma realizarii canalului vor fi complet ascunse sub profilul de aluminiu. 
Se pot distinge profile LED aluminiu pentru mobilă, care se instalează o bandă cu LED-uri, precum și cele de construcție, care sunt deja utilizate pentru mai multă iluminare, la care se pot instala până la 6 linii de benzi led. In funcție de profilul selectat, va trebui să folosești adeziv de montaj și bandă dublă sau arcuri de montaj dedicate pentru instalarea acestuia.

Profil LED aluminiu de colț

Profilul LED de colț este de două feluri:
Simetric. 
Profilul din aluminiu simetric este o bandă de colț simetrică pentru benzile LED. Are pereți laterali la un unghi de 120 de grade față de planul de montare, care prin rotire la 180 de grade, formează un slot pentru montarea abajurului. Lungimea pereților laterali este de 11,3 mm, în timp ce lățimea totală a profilului din aluminiu este de 23,3 mm.
Asimetric. 
Profilul LED de colț H are doi pereți dispuși la unghiuri diferite de înclinare. În cazul acestui profil, există două opțiuni pentru asamblarea unghiulară. În funcție de partea de asamblare, se obține un unghi al fasciculului de 30 sau 60 de grade.
Profilele din aluminiu pentru benzi LED în versiune unghiulară sunt unice și pot fi instalate într-un mod foarte simplu. La fel ca alte benzi de mobilier, profilul LED unghiular a fost adaptat pentru instalare cu suporturi speciale sau șuruburi de montaj. Toate accesoriile disponibile pentru ambele modele de profil sunt universale și se potrivesc atât profilelor de tip H, cât și profilelor C. Desigur, în afară de profilele unghiulare, la vânzare vei găsi și profile din aluminiu pentru benzi LED, adaptate pentru montarea pe suprafață. Dintre acestea, se pot distinge cele de mobilier (deși utilizarea lor este mult mai universală). 

Profile LED aluminiu - Avantaje

Profilele de aluminiu pentru benzi LED sunt destinate iluminatului cu LED deschis sau ascuns. De asemenea, se pot monta pe diferite modele și tipuri de benzi led. Folosindu-le, protejezi și răcești și, astfel, prelungești durata de viață a benzilor LED. Celălalt avantaj al profilelor LED din aluminiu este modul în care este emisă lumina. Sunt disponibile profile complete cu difuzoare diferite - transparente, alb mat sau colorate. Cu ele vei obține o percepție diferită a luminii emise. Există diverse modele de profile din aluminiu, care pot fi montate la interior sau la exterior. În plus, sunt disponibile elemente de montare, dopuri sau capace decorative.


banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon