oferta easybox

Cand sa alegem lumina alb rece sau alb calda?


Alb cald sau alb rece. Ce alb ar trebui să alegi?


Adesea ni se cere ce tip de iluminat cu LED să alegem. Fie că este vorba de benzi LED sau becuri cu LED-uri, avem disponibile trei tipuri de alb: alb cald, care generează aproximativ 3000 de grade Kelvin (3000 K), alb natural care generează în jur de 4500 Kelvin grade (4500 K) și alb rece, care generează între 5000 și 6000 Kelvin. Albul cald este un galben care seamănă cu o lumină incandescentă tradițională sau cu halogen. Alb rece pe lateral, se apleacă spre nuanțe de albastru și mai mult ca lumina pe care ai obține-o de la un neon.

Scara Kelvin
Deși percepem cu toții lumina într-un mod diferit și gusturile personale variază, există unele scenarii în care majoritatea oamenilor sunt de acord cu cel mai potrivit tip de iluminare.

Vă recomandăm alb cald pentru:
Camera de zi, sufrageria, dormitorul sau orice altă cameră în care doriți iluminare ușoară. Albul cald este mai relaxant pentru ochi și înmoaie tonul pielii și reduce imperfecțiunile. Cu toții arătăm mai bine în alb cald.

Recomandăm alb rece pentru:
Bucătărie, garaj, atelier, afișaje de produse, saloane de coafură, sală de machiaj, aplicații industriale sau orice altă aplicație care necesită o iluminare care să reprezinte culoarea reală a unui obiect. Mai mult, albul rece este întotdeauna mai luminos decât albul cald.

Pentru benzile cu LED-uri se pot aplica aceleași principii, cu câteva mici diferențe. Pentru iluminatul cu LED sub dulapurile de bucătărie, majoritatea oamenilor se vor orienta către alb rece. Cu toate acestea, pentru bucătăriile mai rustice sau cu aspect rustic, cu dulapuri și blaturi din lemn, vă sugerăm să mergeți cu alb cald. Alb rece are un aspect mai modern și se potrivește cel mai bine bucătăriilor de laborator, tejghelelor de granit, plăcilor și materialelor similare.

Pe scurt, putem concluziona că iluminatul cu LED-uri alb rece se potrivește cel mai bine aplicațiilor practice, în timp ce albul cald este cel mai potrivit pentru spațiile de locuit. Cu toate acestea, așa cum am menționat anterior, toată lumea are gusturi diferite. Când aveți dubii, cumpărați un bec de fiecare fel pentru a vedea pe care îl preferați, înainte de a cumpăra becuri pentru toată casa.
Alb cald sau alb rece, ce bec LED ar trebui să alegeți?Alb cald sau alb rece, ce bec LED ar trebui să alegeți?

Dar albul natural 4000-5000K?
Dacă simțiți că albul rece este prea albastru pentru gustul dvs. și albul cald prea galben, atunci aruncați o privire asupra iluminatului natural alb. Becurile nostre LED sau benzile led din gama alb neutru au o lumină albă care nu vă va modifica percepția asupra culorilor. Este o soluție excelentă pentru oricine face lucrări de precizie cu machiajul, culoarea părului, fotografii, ilustrații, picturi sau orice altceva care necesită o privire necompromisă a culorilor.   
banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon