oferta easybox

Proiector LED RGBW inteligent 9W


Proiector LED SMART 9W iP65 Multi Zone RBG + CW + WW ( Miboxer FUTC02 ) 

Cel mai complet proiector LED interior / exterior este aici!
Proiectorul LED 9W iP65 Multi Zone RBG + CW + WW de la iluminat-ieftin.ro poate produce până la 16 milioane de culori și toate nuanțele de alb de la 2700 la 6500K. Acest proiector LED are 17 power LED individuale: 6 x 2700K - 6 x 6500K și 5 x RGB pentru un amestec perfect de culori. Instalarea este ușoară, deoarece vine cu propriul suport de instalare și o oportunitate dacă doriți să instalați proiectorul LED RGB în iarbă.

Funcționează la 230V (exista varianta si la 24VDC) are un flux luminos de 700 de lumeni la un unghi de 15 grade care are o rază de proiecție de peste 10 m, ceea ce îl face excelent pentru iluminarea pereților în aer liber sau pentru a vă evidenția amenajarea peisajului . 

Proiectorul LED smart WiFi 9W iP65 Multi Zone RBG + CW + WW este complet reglabil și este controlat cu o telecomandă RF MiBoxer sau prin hub-ul Wi-Fi făcându-l pe deplin compatibil cu kiturile noastre Multi Zone Strip. Veți fi fericiți să știți că puteți pune mai multe proiectoare pe aceeași zonă și că funcția de repetare automată a controlerului integrat se va ocupa automat de sincronizarea tuturor proiectoarelor. În plus, funcția de transmisie automată a proiectorului îi permite să retransmită semnalul telecomenzii către orice proiector RGB + White Multi Zone sincronizat în termen de 30m. Pur și simplu, trebuie să aveți un singur proiector în raza de acțiune a telecomenzii pentru a vă opera întregul sistem; 
Proiectoarele LED se vor ocupa de transmiterea instantanee a semnalului către celelalte. Proiectorul Multi Zone RGB + White este fabricat din aluminiu solid și este rezistent la apă și praf. Îl puteți opera la temperaturi de la + 50 grade Celsius până la Minus 10.

Sistemul Multi Zone vă permite să acționați mai multe benzi sau lumini LED, împărțite în până la 4 zone cu o singură telecomandă. Rețineți că puteți avea mai multe lumini sub aceeași zonă. Toate luminile care se află sub aceeași zonă vor fi controlate împreună. Puteți controla fiecare zonă individual sau puteți controla întregul sistem ca o zonă mare, utilizând butonul master.
De exemplu: 
• Controlează-ți proiectoarele din Zona 1, dormitorul din Zona 2, camera de zi din Zona 3 și camera de recreere din Zona 4.
• Împărțiți o cameră în două zone și controlați o secțiune cu Zona 1 și o altă secțiune din aceeași cameră folosind Zona 2.
• Alternativ, ai putea configura întreaga casă într-o singură zonă și să-ți schimbi culoarea toate luminile sincronizate ... atât de puternic și de versatil este acest kit! 

Adăugarea unui proiector la telecomandă este ușoară!
Pentru un produs nou sau un produs care nu a mai fost legat până acum:
1. Opriți lumina (luminile) pe care doriți să o programați prin comutatorul de perete.
2. Porniți lumina din nou și în termen de 3 secunde; apăsați de 3 ori pe butonul PORNIT (│) al zonei pe care doriți să o atribuiți (1 până la 4) de pe telecomandă.  
3. Lumina va clipi încet de 5 ori pentru a indica faptul că a fost conectată cu succes.  

Puteți programa mai multe proiectoare simultan dacă sunt acționate pe același comutator. Puteți repeta această procedură pentru fiecare produs ușor pe care doriți să îl adăugați în zona dvs. 

Schimbați un proiector dintr-o zonă în alta.
Dacă lumina pe care doriți să o adăugați la o zonă a fost atribuită anterior unei alte zone, va trebui mai întâi să deconectați acea lumină.
1. Identificați zonei în care lumina este atribuită în prezent.  
2. Opriți lumina (luminile) pe care doriți să o programați prin comutatorul de perete
3. Porniți lumina înapoi și în termen de 3 secunde; apăsați de 5 ori pe butonul ON (│) al zonei atribuite anterior timp de câteva secunde.  
4. Apoi puteți continua și programa lumina conform procedurii de completare descrise mai sus. 

Specificații: 
Tensiune disponibilă: 230V sau 24 VDC 
Cipuri: 5 X RGB, 6 X 2700K, 6 X 6500K cu unghi de 15 grade.
Flux luminos: 700LM
CRI: mai mare de 80
Unghi de iluminare: 15 grade
LED Durată de viață: 50 000 ore
Domeniu fascicul: mai mare de 10 m
Dimensiuni: 136 mm lățime x 135 mm înălțime x 35 mm adâncime
Consum de energie: 9W
Temperatura de funcționare: 50C la -20 ° C

Potrivit pentru uscat, umed și mediu umed
DIMMABLE: Da, prin telecomanda / Wi-Fi Hub 

Domenii de aplicare: Perfect pentru amenajarea teritoriului sau spălarea pereților (interior sau exterior)
banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon