oferta easybox

Senzori de miscare 12V


Senzor de mișcare, comutator de pornire / oprire pentru benzi LED.

Excelent ca dispozitiv de securitate sau pentru a declanșa o lumină în dulapul dvs., detectorul de mișcare PIR (Passive InfraRed) pentru benzi LED de la iluminat-ieftin.ro folosește cea mai recentă tehnologie de detectare a căldurii pentru a porni benzile LED atunci când este sesizată prezența umană (detectând schimbări rapide de energie infraroșie). Detectorul de mișcare PIR are o rază de acțiune eficientă de până la 8 metri (25 picioare) cu o rază de 180 de grade .       

Acest comutator va funcționa atât cu benzi de 12V, cât și cu 24V și cu surse de alimentare.

Senzorul de miscare nu poate fi utilizat cu mai mult de 5 metri de benzi LED 5050 300 led/rola sau 10 metri din benzile noastre 5050 150 LED. Dacă utilizați o bandă LED 3528 cu o singură culoare, 2828, Senzorul de mișcare vă va alimenta kitul până la 10 metri. Pur și simplu, va alimenta orice set care necesită o sursă de alimentare 3A sau 6A, dar nu va fi compatibil cu un set 10A. Detectorul de mișcare PIR nu trebuie instalat în apropierea aparatelor mari, deoarece se știe că provoacă interferențe. Este posibil ca un detector de mișcare PIR situat lângă un aparat mare, cum ar fi un frigider, să nu se oprească după întârzierea expirată.      

Instalarea comutatorului PIR Motion Detector.
Conectați sursa de alimentare la sloturile INPUT ale modulului slăbind șuruburile. Pentru o instalare mai ușoară, vă recomandăm să folosiți adaptoare de curent continuu feminin conectându-le direct la conectorul tată al sursei de alimentare. Alternativ, puteți tăia capătul firului de alimentare cu energie electrică, dezveliți cele 2 fire (roșu / negru) și puteți conecta firul roșu la slotul + al conectorului. Repetați același proces cu firul negru și slotul -. Asigurați-vă că strângeți șuruburile odată ce setarea este completă.   

Conectarea ieșirii senzorului de mișcare depinde de configurarea dvs.:

Pentru benzi de o singură culoare fără un dimmer :
Conectați banda LED la sloturile OUTPUT ale modulului Detector de mișcare slăbind șuruburile. Pentru o instalare mai ușoară, vă recomandăm să utilizați adaptorul DC tată și să îl conectați direct la conectorul feminin al benzii dvs. Alternativ, puteți tăia capătul firului benzii dvs., puteți îndepărta cele 2 fire (roșu / negru) și puteți conecta firul roșu la slotul + al conectorului Detector de mișcare. Repetați același proces cu firul negru și slotul -. Asigurați-vă că strângeți șuruburile odată ce setarea este completă.   

Dacă utilizați un dimmer pe banda led monocrom :
utilizați procesul descris mai sus, conectând dimmerul la ieșirea detectorului de mișcare în loc să îl conectați la bandă. Banda dvs. led se va conecta apoi la ieșirea dimmerului.

Pentru benzi RGB :
Conectați controlerul la sloturile OUTPUT ale modulului Detector de mișcare slăbind șuruburile. Luați adaptorul DC tată și conectați-l direct la conectorul feminin al controlerului, asigurându-vă că firul roșu este introdus în slotul + al conectorului Detector de mișcare. Repetați același proces cu firul negru și slotul -. Asigurați-vă că strângeți șuruburile odată ce setarea este completă. 

 
banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon