oferta easybox

Telecomanda 4 zone MiBoxer MiLight banda led rgb, rgbw, rgbww


Telecomandă cu 4 zone RF pentru toate tipurile de benzi LED ( Miboxer FUT092 MiLight ) 

V-ați dorit întotdeauna să folosiți benzile LED RGB și benzile LED monocolore de la aceeași telecomandă? Această telecomandă este răspunsul!  

Cum funcționează asta? Telecomanda dvs. are 4 zone diferite. Fiecare zonă poate fi alocată unui anumit tip de LED (RGB, RGBW, RGBW CCT, monocolor și CCT reglabil), utilizând controlerul corect. Fiecare zonă pe care doriți să o utilizați va avea nevoie de cel puțin un controler. Puteți utiliza mai multe controlere MiBoxer pe zonă și nu toate zonele trebuie să fie active pentru ca sistemul dvs. să funcționeze. Toate controlerele din aceeași zonă trebuie să fie de același tip și vor răspunde la aceeași comandă. De exemplu: Dacă decideți să adăugați un controler RGB în Zona 1, toate celelalte controlere din această zonă vor trebui să fie RGB. Când selectați albastru în zona 1, toate benzile și controlerele legate de această zonă vor deveni albastre. Fâșiile de pe celelalte zone nu vor fi afectate. 
 
 Telecomanda dvs. utilizează frecvențe radio de 2,4 GHz pentru a atinge o rază uimitoare de 30 m prin pereți și podele. Acest lucru înseamnă că vă puteți ascunde controlerul în suportul TV și totuși puteți controla benzile cu LED-uri.

Există 4 componente principale de control la telecomandă: 
-Inelul de culoare: utilizat cu benzile CCT RGB, RGBW și RGBW, inelul de culoare este utilizat pentru a selecta una dintre cele 256 de culori principale disponibile. Culoarea principală poate fi modificată cu culoarea Saturație
-Linia de temperatură a culorii: utilizată cu benzi albe ajustabile și benzi CCTR RGBW. Vă oferă posibilitatea de a trece de la alb cald la alb rece. Această cheie nu funcționează cu benzile RGB și RGBW 
-Controlul saturației: funcționează cu benzi CCT RGB, RGBW și RGBW: vă permite să modificați culoarea principală pentru a o face mai deschisă. Oferă o selecție excelentă de pasteluri!  
-Reglarea luminozității: această caracteristică este disponibilă cu toate tipurile de benzi LED, atunci când doriți să reduceți intensitatea benzii LED.  
De asemenea, veți găsi comenzi automate de modare a modului de culoare (M) și control al vitezei modului (s + / s-) în mijlocul telecomenzii.
 

Adăugarea (pairing) la o zonă este ușoară! Pentru un produs nou sau un produs care nu a mai fost legat până acum:  
 -Deconectați sursa de alimentare de la controler pentru a opri luminile pe care doriți să le programați. 
-Porniți lumina din nou și în termen de 3 secunde; apăsați de trei ori pe butonul PORNIT (│) al zonei pe care doriți să o atribuiți (1 până la 4) de pe telecomandă. 
-Lumina va clipi încet de 3 ori pentru a indica faptul că a fost conectată cu succes. 
Puteți repeta această procedură pentru fiecare controler pe care doriți să îl adăugați în zona dvs. Schimbați o lumină dintr-o zonă în alta. Dacă lumina pe care doriți să o adăugați la o zonă a fost atribuită anterior unei alte zone, va trebui mai întâi să deconectați ( unpairing) acea lumină.
-Identificați zonei în care lumina este atribuită în prezent. 
-Deconectați sursa de alimentare pentru a opri luminile pe care doriți să le programați. 
-Porniți lumina înapoi și în termen de 3 secunde; apăsați butonul ON din zona atribuită anterior de 5 ori rapid. 
Apoi puteți continua și programa lumina conform procedurii de completare descrise mai sus.

Specificații: Model: FUT092 
Tensiune: 3V (2 baterii x AAA) 
Frecvența transmisiei: 2.4GH 
Distanța de control: 30m Dimensiuni: 138mm x 56mm x 20mm 
Compatibil cu următoarele controlere: RGB: FUT037, FUT043 RGBW: FUT038, FUT044 RGBW + CCT, FUT045 Dimmer cu o singură culoare: FUT035 Control CCT (alb reglabil): FUT036 

Toate aceste controlere vor funcționa cu benzi LED 12V-24V  
banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon