oferta easybox

Controler pentru 1 până la 8 zone RF RGB + CCT- FUT039 MiBoxer MiLight


Acest controler poate fi utilizat fie cu telecomanda cu 4 zone, fie cu 8 zone și cu panou tactil multizona.

Aceasta înseamnă că nu mai trebuie să vă schimbați controlerele dacă ar trebui să vă extindeți de la 4 la 8 zone! Tot ce trebuie să faceți este să vă schimbați telecomanda sau panoul de perete și să reprogramați controlerele pe noua telecomandă! 

Dar telecomanda nu este singura modalitate de a vă controla controlerul RGB + CCT! Puteți adăuga, de asemenea, gateway-ul WiFi de 2,4 GHz (MiBoxer WL BOX1) pentru a vă controla luminile de pe telefon de oriunde în lume utilizând o conexiune WiFi sau o conexiune mobilă 4G. Gateway-ul WiFI acceptă control vocal cum ar fi Amazon Alexa și Google Assistant. Acest controler oferă mai multă culoare decât oricând. 

 Datorită controlului de saturație, puteți crea mai multe variante ale culorii preferate. Saturația vă permite să transformați culori pastelate, lucru care nu poate fi realizat cu prețuri mai mici. De asemenea, puteți alege dintre 9 moduri de schimbare a culorilor prestabilite. Toate modurile pot fi estompate, iar viteza schimbărilor de culoare este complet reglabilă.

Despre zone: veți avea nevoie de cel puțin un controler per zonă. Fiecare zonă poate fi compusă din mai multe controlere. Dacă puneți mai mult de un controler pe o zonă, toate controlerele vor acționa ca unul singur, datorită funcției de transmisie automată / sincronizare automată a acestui controler RGB + CCT. Dacă unul dintre controlere se află în raza de acțiune a telecomenzii dvs., toate celelalte controlere atribuite zonei vor fi împreună. Pur și simplu, ați putea avea un kilometru de benzi și acestea vor fi sincronizate, având în vedere că există un controler la fiecare 30 de metri. Și da, totul se face fără fir! Acest tip de configurare vă permite să utilizați mai multe surse de alimentare pentru o configurare mai mare, fără a pierde tensiunea și luminozitatea. Nu mai aveți nevoie de mai multe telecomenzi pentru RGB, RGBW, RGBW + CCT și benzile cu o singură culoare. 

Familia de controlere MiBoxer vă permite acum să amestecați diferite tipuri de benzi LED pe o singură telecomandă. Asigurați-vă că respectați aceste reguli simple pentru a face acest lucru: nu poate exista decât un singur tip de banda led pe zona. Deci, dacă puneți o bandă monocoloră în zona 2, toate benzile din zona 2 trebuie să fie monocolor și vor fi acționate simultan. De asemenea, benzile cu o singură culoare pot fi utilizate numai pe un set de 4 zone monocolor. Panoul tactil de perete 8 Zone va funcționa numai cu benzi CCT RGB, RGBW și RGBW. 
Adăugarea la o zonă este ușoară! Pentru un produs nou sau un produs care nu a mai fost legat până acum: 

 1. Deconectați sursa de alimentare de la controler pentru a opri luminile pe care doriți să le programați.
2. Porniți lumina din nou și în termen de 3 secunde; apăsați de trei ori pe butonul PORNIT (│) al zonei pe care doriți să o atribuiți (1 până la 4) de pe telecomandă.
3. Lumina va clipi încet de 3 ori pentru a indica faptul că a fost conectată cu succes.

Puteți repeta această procedură pentru fiecare controler pe care doriți să îl adăugați în zona dvs.
 
Schimbați o lumină dintr-o zonă în alta. 
Dacă lumina pe care doriți să o adăugați la o zonă a fost atribuită anterior unei alte zone, va trebui mai întâi să deconectați acea lumină. 

1. Identificați zonei în care lumina este atribuită în prezent.
2. Deconectați sursa de alimentare pentru a opri luminile pe care doriți să le programați.
3. Porniți lumina înapoi și în termen de 3 secunde; apăsați butonul ON din zona atribuită anterior de 5 ori rapid.
Apoi puteți continua și programa lumina dvs. conform procedurii de completare descrise mai sus.

Specificații:
Model: FUT039 
Tensiune de lucru: 12V / 24VDC
Ieșire maximă: 6A / Canal
Ieșire totală Max .: 12A
Temperatură de lucru: -20 până la 60C
RF: 2.4GHz
Distanță maximă de control: 30m
Conexiune de ieșire: Anod comun
Dimensiune: 119mm x 37,5 mm x 22 mm
 


banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon