oferta easybox

Banda LED, o solutie estetica si practica, atat la interior, cat si la exterior


In ultimii ani, banda LED a crescut in popularitate. Folosita la interior sau la exterior, aceasta ofera un mod economic de a lumina casa si proiectele dumneavoastra. Daca doriti sa dati accente indraznete spatiului dumneavoastra sau sa scoateti in evidenta o anumita piesa din design, va recomandam banda LED.

De ce sa optati pentru banda LED de la iluminat-ieftin.ro?

Dintre toate produsele de iluminat cu LED, banda este alegerea cea mai populara. Este foarte usoara, extrem de versatila si incredibil de usor de instalat. Banda LED poate fi folosita pentru iluminat sub modulele din bucatarie, sub patul din dormitor, in spatele oglinzii din baie sau chiar in sertare. Doar imaginatia este limita cand vine vorba de montarea acestor benzi luminoase! 
Pentru a instala banda LED, puteti utiliza si o gama variata de profile din aluminiu.In momentul instalarii trebuie doar sa va asigurati ca locul in care o pozitionati este uscat si curat. Dezlipiti folia protectoare, apoi lipiti banda. Atat de simplu! In plus, trebuie sa tineti cont ca desi banda LED ofera un iluminat uniform, aceasta nu poate fi singura sursa de lumina amplasata intr-o incapere.
Pentru tavan fals cu iluminare indirecta, va recomandam benzi LED de putere medie, intre 8W/m si 12 W/m sau pentru iluminare directa benzi de putere mare intre 12W/m si 25W/m folosind obligatoriu profile din aluminiu. In cazul scafelor, pozitionati banda LED sa ilumineze fie pe tavan, fie paralel cu tavanul. Pentru efecte luminoase remarcabile, va sugeram sa nu oferiti un contact direct cu sursa de iluminat.

Despre banda LED si controlul luminii

Culoarea, intensitatea luminii, viteza de schimb a culoarii, jocul de culori si chiar viteza de aprindere pot fi controlate cu echipament special. Pentru banda LED RGB (RedBlueGreen, banda multicolora) se folosesc controlere cu telecomanda, controlere cu telecomanda touch, controlere Wifi, Bluetooth sau telecomenzi de perete cu touch.
Puteti inlocui orice sistem vechi de iluminat cu iluminatul LED. Folositi benzile led unde aveti nevoie de o solutie fiabila care ilumineaza puternic, consuma extrem de putin si se preteaza pentru orice tip de suprafata. Faceti-va viata mai usoara si conectati banda LED la senzori de miscare sau control vocal. Inainte de a alege banda LED pe care doriti sa o folositi, ganditi-va la locul in care doriti sa o montati si alegeti modalitatile de aprindere (scenariile de functionare). Aveti nevoie de un flux luminos mare, culoare alb rece, alb cald, alb neutru sau o anumita culoare? Daca este un mediu umed, aveti nevoie de banda led cu protectie la umezeala. 
Ascundeti inteligent banda luminoasa dupa elemente deja existente! O puteti folosi pentru a scoate in evidenta elemente arhitecturale, mobilier, sa reflecte lumina printr-o oglinda amplasat inteligent in living room sau sa aduceti lumina intr-un colt intunecat al casei. 
Fie ca doriti sa luminati scarile, terasa exterioara, in spatele televizorului sau chiar sub masina, banda LED este usor de aplicat si va schimba total designul! 

Va puteti alege orice model de banda led de pe iluminat-ieftin.ro cu toate accesoriile de care aveti nevoie pentru proiectul dvs.


banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon