oferta easybox

Lustre LED cu telecomanda


Având un consum redus de electricitate și un design plăcut, lustrele LED reprezintă o soluție eficientă pentru orice locuință sau birou. Fiecare lustra led cu 3 functii vine insotita de telecomanda proprie ce se sincronizeaza cu fiecare lustra in parte sau chiar cu mai multe, fiind posibil controlul simultan sau separat al acestora.
Schimbarea din telecomandă a temperaturii luminoase de la cald la neutru sau rece (3500k /4500k /6500k) si plus posibilitatea de dimare din telecomandă fac lustrele led să reprezinte soluția perfectă când vine vorba de iluminatul interior, indiferent de preferințele avute asupra temperaturii luminii sau intensitatea acesteia.

Comparatie Lustre LED – Lustre bec filament:

Comparativ cu un bec clasic (cu filament), lustrele LED sunt de preferat fiindcă:
- au o durată de viață mult mai mare ( între 15.000- 50.000 ore de funcționare - fata de 1.000 ore pentru filament)
- în timp nu își pierd intensitatea luminoasă, asa cum pățește becul cu filament
- coeficientul de energie consumată poate scădea cu până la 50% față de becurile cu filament sau chiar mai mult, în funcție de modelul ales.

Cum alegem lustrele LED potrivite:

Alegerea optimă a unei lustre LED se face în funcție de dimensiunea spațiului pe care doriti sa îl iluminați. Spre exemplu, pentru un spațiu de aproximativ 20 mp pătrați aveți nevoie de aproximativ 5.000-5.500 de lumeni pentru a vă bucura de o lumină uniformă și destul de intensă în spațiul respectiv.

Lustre LED - consum redus – economie in buzunar:

Având o durată de viață mult mai mare și un consum semnificativ scăzut față de becurile clasice, investiția într-o lustră LED se amortizează în aproximativ 6-7 luni de la achiziție, rezultatul fiind vizibil în factura de energie electrică. Dând un simplu exemplu, o lustră cu un consum de 80W si 5.600 de lumeni are o intensitate luminoasă echivalentă cu 3 becuri clasice (cu filament) cu un consum de 100W fiecare, deci avem un consum semnificativ redus cu peste 70%.

Confortul casei nu depinde doar de ambientul plăcut vederii, ci și de calitatea produselor care vă înconjoară zi de zi, astfel încât o alegere bine făcută în materie de iluminat poate aduce un plus locuinței!

Apelați cu încredere la produsele iluminat-ieftin.ro. Pe lângă sfaturi tehnice pentru orice proiect de-al dvs, beneficiați și de garanție de 5 ani la majoritatea produselor !

banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon