oferta easybox

Banda LED 3528 60 buc-m exterior 5W

Banda LED 3528 60 buc-m exterior 5W
Cod: ii63

Specificatii tehnice:


Culoare:
Alb Cald, Alb Rece, Alb Neutru
Tensiune:
12V
Putere:
5 W
Luminozitate:
210 lm
eticheta energetica cod ii63

Tip: SMD 3528
Dimensiuni (mm): 8 ,rola 5m
Nr. led/m: 60
Protectie la umiditate: da, min IP54
Dimabil: da , cu dimere de 12V
Lumeni:Rece 230 lm, Cald 220lm, Rosu 90lm, Verde 170lm, Albastru 60lm

Banda se poate taia din 3 in 3 leduri si imbinarile se cositoresc.
Pretul este pe ml iar comanda este multiplu de 5m (o rola)

Puterea transformatorului= puterea benzii/ml x lungimea benzii.

Dimabil: DA
Garantie: 2 ani
va rugam sa completati toate campurile de mai jos,
altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

PRP [?]:  
9 lei
5,49
lei
include taxa verde


Contact
comanda telefonica : 0371.504.543
sesizari: 0730 615 794


banner revanzatori

Profile aluminiu LED - Solutia pentru iluminatul modern cu LED

Profilele LED au rolul de a realiza variante de iluminare moderne, diferite de orice solutie de amenajare clasica cunoscuta pana acum. Iluminatul propriu-zis se realizeaza prin utilizarea diverselor benzi LED montate in interiorul acestor profile LED. In acest fel, se creeaza o noua gama de corpuri de iluminat cu LED numite generic PROFILE LED.


Pe langa rolul de corp de iluminat, profilele led au si rolul de a disipa caldura rezultata in urma functionarii benzilor LED. In cazul benzilor LED cu consum mare W/m, utilizarea profilelor LED cu masa termica mare este obligatorie pentru a avea o durata de functionare cat mai apropiata de cea prevazuta de producator. 

Principala caracteristica a profilelor LED o constituie gradul de transparenta. Un profil led cu un dispersor clar nu pierde mai mult de 5-7% dar daca banda led nu are multe led/m apare senzatia de lumina punctiforma. Un profil led cu dispersor semitransparent pierde 10% iar un dispersor mat poate pierde pana la30% din fluxul luminous generat de banda led insa senzatia de lumina continua si nu punctiforma il face sa fie alegerea clientilor in majoritatea cazurilor.

Adancimea profilului LED este de asemenea importanta si determina unghiul de iluminare si aspectul de continuitate al luminii generate de banda LED.

In functie de modul de instalare:

  • Profile LED aplicate. Profile LED cu aplicatie universala, indiferent de tipul de suport pe care se monteaza (beton, gipscarton, lemn) la 1m si 2m, alcatuite de dispersor, capace si sisteme de montaj. Pentru montajul aplicat, se pot utiliza si benzi adezive sau suruburi. Sunt 4 categorii mari de profile led aplicate in functie de latimea benzilor led - banda led 5mm, 8mm, 10mm sau 20mm.

  • Profile LED incastrate. Profile LED cu montaj pe tavane, pereti sau chiar pardoseli unde este facila realizarea de canale de montaj pentru montarea la acelasi nivel cu suprafata.

  • Profile LED de colt. Profile LED cu montaj pe colt la imbinarea a 2 suprafete. Majoritatea modelelor ofera varianta de montaj cu iluminare la 30 si la 60 grade in functie de aplicatie.

  • Profile LED pentru sticla sau Plexiglas. Sunt profile speciale si este importanta grosimea placii de plexi sau a geamului.


  • Profile LED de montaj sub tencuiala. Profile LED cu montaj incastrat, are suprafete speciale pentru ancorarea in pereti sub tencuiala pentru a obtine incastrarea perfecta.

Lampi UV-C cu ozonificare

Lampile germicide emit radiatii in portiunea UV-C a spectrului ultraviolet (UV), care include lungimi de unda cuprinse intre 100 si 280 nanometri (nm). Lampile sunt utilizate intr-o varietate de aplicatii in care dezinfectarea este preocuparea principala, inclusiv purificarea aerului si a apei, alimente si protectia bauturilor si sterilizarea instrumentelor sensibile, cum ar fi instrumentele medicale.
Lumina germicida distruge capacitatea bacteriilor, virusurilor si a altor agenti patogeni de a se inmulti cu dezactivarea capacitatilor lor de reproducere. Bacteria medie poate fi ucisa in 10 secunde la o distanta de 6 inci fata de lampa. Lungimea de unda cu cea mai mare eficacitate este de 253,7 nm, care defineste categoria lampilor germicide cu lungimea de unda optimizata pentru o absorbtie maxima de acizii nucleici. Lampile germicide care genereaza lungimi de unda energetice mai scurte de 250 nm (in special 185 nm) sunt foarte eficiente in producerea de ozon, ceea ce este necesar pentru anumite aplicatii pentru oxidarea compusilor organici.

 2. Instructiuni de siguranta.
Lampa dezinfectanta destinata uzului casnic cu tehnologie UV-C si ozonificare, asigura dezinfectarea completa a unui spatiu de pana la 20-25 de metri patrati, eliminand virusurile si bacteriile.
Razele UV omoara instantaneu bacteriile, in timp ce tehnologia cu ozon purifica spatiul.
Pe durata utilizarii lampii, in spatiul respectiv nu trebuie sa se afle oameni, animale sau plante. Expunerea la raze UV-C este daunatoare si poate avea consecinte grave pe termen lung. Dupa terminarea ciclului de functionare al lampii, incinta trebuie bine aerisita timp de 30 de minute,
Radiatia UV-C folosita la majoritatea becurilor germicide este daunatoare atât pielii cât si ochilor.
Efectele asupra pielii sunt de doua tipuri: acute si cronice.Efectele acute apar in câteva ore de la expunere, in timp ce efectele cronice sunt de lunga durata.Efecte cronice includ imbatrânirea accelerata a pielii si cancerul de piele.
Asupra vederii, radiatia UV este absorbita in straturile exterioare ale ochiului – corneea si conjunctiva. Supraexpunerea duce la o inflamatie temporara, in principal a corneei, cunoscuta sub numele de fotocheratita. Expunerea cronica duce la un risc crescut de anumite tipuri de cataracta oculara.
Expunerea ar trebui sa fie redusa pe cât posibil iar lucrul neprotejat chiar si pentru câteva minute poate provoca vatamari.
De asemenea, riscurile potentiale cauzate de expunerea la cantitati excesive de ozon sau lumina UV, asa cum este descris mai sus, includ iritatii la aparatul respirator (adica nas, gât si plamâni), in special pentru cei care au sensibilitate respiratorie, cum ar fi astmul sau alergiile.


Va recomandam :
-Pregatiti camera care urmeaza sa fie dezinfectata prin folosirea lampilor UV eliminand din incapere plante si animale,
-Pozitionati lampa in incapere cat mai apropiat de zonele care necesita sterilizare.
-Modelul de baterie folosit este un factor de protectie impotriva utilizarii de catre persoanele neinstruite.
-Seetati timpul de lucru si evitati contactul vizual cu lampa UV in functiune.
-Daca este o incinta folosita de mai multe persoane neinstruite , folositi la intrare semnalizare adecvata pe perioada functionarii lampii uv.
-In incaperi cu umiditate ridicata de peste 70% eficienta lampii scade foarte mult.
-In eventualitatea ca tubul principal va fi deteriorat, trebuie sa manipulati cu grija resturile si sa ventilati camera deoarece contin urme de mercur. Contactati o firma specializata in colectarea deseurilor si spalati va intens pe maini dupa manipularea deseurilor. Nu folositi un aspirator clasic.
-Ventilati incinta corespunzator dupa utilizarea lampii pana la eliminarea ozonului.
-Scoateti bacteria telecomenzii dupa utilizare pentru a preveni folosirea neautorizata.Notă: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Banda LED 3528 60 buc-m exterior 5W - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Banda LED 3528 60 buc-m exterior 5W si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Banda LED 3528 60 buc-m exterior 5W sunt valabile in limita stocului disponibil.

banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon