oferta easybox

Variator de perete cu telecomanda detasabila MiLight RF negru

Variator de perete cu telecomanda detasabila MiLight RF negru
Cod: ii3725

Specificatii tehnice:


Tensiune:


Telecomanda MiBoxer K2 2.4G RF este compatibilă cu seria MiBoxer sau Mi-Light 2.4G și poate funcționa cu benzi LED monocolore sau CCT pentru a regla luminozitatea și temperatura culorii.
Telecomanda MiBoxer vine cu un suport magnetic de tip 86, care este ușor de scos și de pus la loc telecomanda Light pe suport, nu vă faceți griji că vă pierdeți telecomanda.

Există două culori de produse Remote disponibile: alb și negru.

Este alimentat de o baterie CR2032 dintr-o bucată, are un consum redus de energie și este eficient din punct de vedere energetic.

Distanța de control este de până la 30 de metri, permițându-vă să controlați cu ușurință MiBoxer Lighting pentru diferite scene.
Garantie: 2 ani
va rugam sa completati toate campurile de mai jos,
altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

Pret [?]:  
69
lei
include taxa verde : 0,0952 lei


Contact
comanda telefonica : 0371.504.543
sesizari: 0730 615 794


banner revanzatori

Notă: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Variator de perete cu telecomanda detasabila MiLight RF negru - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Variator de perete cu telecomanda detasabila MiLight RF negru si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Variator de perete cu telecomanda detasabila MiLight RF negru sunt valabile in limita stocului disponibil.

banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon