oferta easybox

Telecomanda 8 zone MiLight RF

Telecomanda 8 zone MiLight RF
Cod: ii2307

Specificatii tehnice:


Tensiune:
12V

Product Name: 8-Zone RGB+CCT Remote Controller
Model No.: FUT089
Working Temperature: -20 -60℃
Voltage: 3V(2*AAA Battery)
Transmission Frequency: 2400-2483.5MHz
Modulation Method: GFSK
Transmitting Power: 6dBm
Control Distance: 30m
Standby Power: 20uA
Size: 47*19*153mm

Se poate utiliza cu receptoarele RGBW Milight de 4 si 8 zone, becurile LED, spoturi LED, proiectoare LED, panouri LED din gama MiLight MiBoxer
Garantie: 5 ani
va rugam sa completati toate campurile de mai jos,
altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

Pret [?]:  
119,9
lei
include taxa verde : 0,2142 lei


Contact
comanda telefonica : 0371.504.543
sesizari: 0730 615 794


banner revanzatori

fisa tehnica

Rezultatele din fisa tehnica a produsului Telecomanda 8 zone MiLight RF au fost obtinute prin testarea unei mostre de produs din lot cu spectroradiometrie cu sfera integrata de 1.5m. Fisa tehnica contine datele tehnice in conformitate cu standardele europene EU 1194/2012.


Prezentare Video Telecomanda 8 zone MiLight RF:Telecomanda 8 zone MiBoxer MiLight banda led rgb, rgbw, rgbww

Telecomandă cu 8 zone RF pentru toate tipurile de benzi LED ( Miboxer FUT089 Milight) 

V-ați dorit întotdeauna să folosiți benzile LED RGB și benzile LED monocolore de la aceeași telecomandă? Această telecomandă este răspunsul!  

Telecomanda dvs. are 8 zone diferite. Fiecare zonă poate fi alocată unui anumit tip de LED (RGB, RGBW, RGBW CCT, monocolor și CCT reglabil), utilizând controlerul corect. Fiecare zonă pe care doriți să o utilizați va avea nevoie de cel puțin un controler MiBoxer. Puteți utiliza mai multe controlere pe zonă și nu toate zonele trebuie să fie active pentru ca sistemul dvs. să funcționeze. Toate controlerele din aceeași zonă trebuie să fie de același tip și vor răspunde la aceeași comandă. 
De exemplu: Dacă decideți să adăugați un controler RGB în Zona 1, toate celelalte controlere din această zonă vor trebui să fie RGB. Când selectați albastru în zona 1, toate benzile și controlerele legate de această zonă vor deveni albastre. Fâșiile de pe celelalte zone nu vor fi afectate. 
 
Telecomanda dvs. utilizează frecvențe radio de 2,4 GHz pentru a atinge o rază uimitoare de 30 m prin pereți și podele. Acest lucru înseamnă că vă puteți ascunde controlerul în suportul TV și totuși puteți controla benzile cu LED-uri.

Există 4 componente principale de control la telecomandă: 
-Inelul de culoare: utilizat cu benzile CCT RGB, RGBW și RGBW, inelul de culoare este utilizat pentru a selecta una dintre cele 256 de culori principale disponibile. Culoarea principală poate fi modificată cu culoarea Saturație. 
-Linia de temperatură a culorii: utilizată cu benzi albe ajustabile și benzi CCTR RGBW. Vă oferă posibilitatea de a trece de la alb cald la alb rece. Această cheie nu funcționează cu benzile RGB și RGBW 
-Controlul saturației: funcționează cu benzi CCT RGB, RGBW și RGBW: vă permite să modificați culoarea principală pentru a o face mai deschisă. Oferă o selecție excelentă de pasteluri!  
-Reglarea luminozității: această caracteristică este disponibilă cu toate tipurile de benzi LED, atunci când doriți să reduceți intensitatea benzii LED.  
De asemenea, veți găsi comenzi automate de modare a modului de culoare (M) și control al vitezei modului (s + / s-) în mijlocul telecomenzii.
 
Adăugareaunui controler la o zonă este ușoară! Pentru un produs nou sau un produs care nu a mai fost legat până acum:  
 -Deconectați sursa de alimentare de la controler pentru a opri luminile pe care doriți să le programați. 
-Porniți lumina din nou și în termen de 3 secunde; apăsați de trei ori pe butonul PORNIT (│) al zonei pe care doriți să o atribuiți (1 până la 8) de pe telecomandă. 
-Lumina va clipi încet de 3 ori pentru a indica faptul că a fost conectată cu succes. 
Puteți repeta această procedură pentru fiecare controler pe care doriți să îl adăugați în zona dvs. 

Schimbați un controler dintr-o zonă în alta? 
Dacă acest controler pe care doriți să-l adăugați la o zonă a fost atribuit anterior unei alte zone, va trebui mai întâi să deconectați acel controler.
-Identificați zonei în care controlerul este atribuit în prezent. 
-Deconectați sursa de alimentare pentru a opri luminile pe care doriți să le programați. 
-Porniți lumina înapoi și în termen de 3 secunde; apăsați butonul ON din zona atribuită anterior de 5 ori rapid. 
Apoi puteți continua și programa controlerul conform procedurii de completare descrise mai sus.

Specificații: Model: FUT089 
Tensiune: 3V (2 baterii x AAA) 
Frecvența transmisiei: 2.4GH 
Distanță de control: 30m 
Dimensiuni: 153mm x 47mm x 19mm 
Compatibil cu următoarele controlere: RGB: FUT037, FUT043 RGBW: FUT038, FUT044 RGBW + CCT, FUT045 Dimmer cu o singură culoare: FUT035 Control CCT (alb reglabil): FUT036 

Toate aceste controlere vor funcționa cu benzi LED 12V-24V  

Notă: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Telecomanda 8 zone MiLight RF - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Telecomanda 8 zone MiLight RF si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Telecomanda 8 zone MiLight RF sunt valabile in limita stocului disponibil.

banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon