oferta easybox

Invertor offgrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3024GK 3000W

Invertor offgrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3024GK 3000W
Cod: ii1467

Specificatii tehnice:


Tensiune:

Putere:
3000 W

Invertor hibrid unda pura dedicat sistemelor fotovoltaice unde exista deja conectare la retea si se doreste implementarea unui sistem fotovoltaic pentru economisire. Se poate folosi si in sisteme fotovoltaice izolate prin montarea bancului de baterii pe 24V.
Caracteristica principala a acestui model de invertor este tensiunea de alimentare de la panourile fotovoltaice care poate fi de maxim 450V si functionarea fara baterii!
Invertorul hibrid cu regulator MPPT se poate conecta la retea dar nu poate injecta in retea surplusul de energie produsa de sistemul fotovoltaic.
Bancul de baterii este optional si pe 24V si se poate incarca din energia produsa de panourile fotovoltaice (prin regulator MPPT) sau din retea prin redresorul inclus.
Puterea maxima a panourilor fotovoltaice poate fi 4000W cu tensiunea de max 450V (sunt necesare minim 6 panouri de 260W) .
Reteaua este folosita pentru acoperirea consumului maxim.
Invertorul NU poate fi utilizat ca UPS decat cu baterii.
Software de monitorizare este inclus in pret.
Sistemul fotovoltaic care foloseste acest invertor hibrid trebuie dimensionat corect astfel incat productia fotovoltaica sa nu depaseasca consumul.
Odata cu depasirea consumului, sistemul va stoca excesul in baterie iar surplusul va fi pierdut.

Garantie: 2 ani
va rugam sa completati toate campurile de mai jos,
altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

Pret [?]:  
2899
lei
include taxa verde : 13,09 lei


Contact
comanda telefonica : 0371.504.543
sesizari: 0730 615 794


banner revanzatori

fisa tehnica

Rezultatele din fisa tehnica a produsului Invertor offgrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3024GK 3000W au fost obtinute prin testarea unei mostre de produs din lot cu spectroradiometrie cu sfera integrata de 1.5m. Fisa tehnica contine datele tehnice in conformitate cu standardele europene EU 1194/2012.


Alte poze ale Invertor offgrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3024GK:

Invertor offgrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3024GK Invertor offgrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3024GK Invertor offgrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3024GK Invertor offgrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3024GK

Invertor hibrid cu baterii solare MPPSOLAR

Invertoarele hibride offgrid MPPSOLAR sunt cele mai noi solutii de economisire a energiei electrice folosind panourile fotovoltaice. Invertoarele hibride includ 3 echipamente traditionale din sistemele fotovoltaice, regulatorul de incarcare MPPT, regulator de incarcare la retea ( REDRESOR ) si invertorul solar cu unda pura. Invertoarele hibride gestioneaza productia de la mai multe surse de energie: retea, panouri fotovoltaice, baterie si generator si livreaza catre consumatori prioritar energia cea mai ieftina, energia solara.
Invertoarele hibride pot fi folosite si ca sisteme de backup in locurile unde energia electrica provenita de la reteaua nationala prezinta intreruperi dese.
Invertorul hibrid offgrid MPPSOLAR tip PIP nu poate injecta energia suplimentara in reteaua nationala si nu necesita aprobari pentru bransament.

Conectarea surselor de energie si a consumatorilor se poate face ca in schema urmatoare:

Invertoarele hibride offgrid vin cu un software de monitorizare inclus, usor de instalat pe orice calculator si se conecteaza cu cablul din dotare pe un port USB.
Performantele sistemului fotovoltaic se monitorizeaza in timp real, se pot modifica parametrii de functionare ca sursa principala de energie, tipul de baterii solare utilizate sau tensiunile procesului de incarcare.

SCENARIILE POSIBILE DE FUNCTIONARE SUNT:

-Pe perioada zilei, fara un consumator pornit, invertorul incarca bateriile solare din panourile fotovoltaice sau retea (generator).
- Pe perioada zilei, la aparitia unui consumator invertorul hibrid ofera ca sursa de alimentare energia solara ca principala sursa de alimentare. In cazul in care aceasta este insuficienta, va prelua necesarul de energie din bateriile solare si ulterior la descarcarea acestora din reteaua nationala.
-Cand reteaua nationala devine indisponibila, invertorul hibrid ofera energia din panourile solare si baterii. Daca panourile fotovoltaice nu furnizeaza energie suficienta energia va fipreluata din baterii.
-In cazul unui consum mai mic decat puterea furnizata de panourile fotovoltaice, invertorul va relua incarcarea bateriilor.

ATENTIE! Nu puteti bransa la invertor consumatori cu puteri mai mari decat cele oferite de invertor!!
Acest tip de invertor este ideal pentru proiectele unde majoritatea consumului se realizeaza pe perioada zilei, reducand numarul de cicli de functionare al bateriilorNotă: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Invertor offgrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3024GK 3000W - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Invertor offgrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3024GK 3000W si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Invertor offgrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A 3024GK 3000W sunt valabile in limita stocului disponibil.

banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon