oferta easybox

Profil LED pardoseala 2m

Profil LED pardoseala 2m lipsa stoc
Cod: ii1289

Specificatii tehnice:


Tensiune:


Profil led de 2m este complet si contine profilul de aluminiu, dispersorul special , capace de capat si simeringuri de etansare.
Dispersorul solid al profilului LED este din policarbonat are o rezistenta foarte buna la abraziune, fiind adecvat inclusiv traficului pietonal.
Cu ajutorul simeringului se poate etansa pentru a fi montat si in spatii umede iar in conditii de umiditate ridicata este indicata folosirea de banda LED pentru exterior.
Banda LED poate avea o latime de pana la 12mm.
Disponibil la comanda.
Garantie: 2 ani
va rugam sa completati toate campurile de mai jos,
altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

buton lipsa stoc
Pret [?]:   131,82 lei
156,86 lei
include taxa verde


Contact
comanda telefonica : 0371.504.543
suport tehnic: 0722 949 717
sesizari: 0730 615 794


banner revanzatori

fisa tehnica

Rezultatele din fisa tehnica a produsului Profil LED pardoseala 2m au fost obtinute prin testarea unei mostre de produs din lot cu spectroradiometrie cu sfera integrata de 1.5m. Fisa tehnica contine datele tehnice in conformitate cu standardele europene EU 1194/2012.


Alte poze ale Profil LED pardoseala 2m:

Profil LED pardoseala 2m

Notă: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Profil LED pardoseala 2m - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Profil LED pardoseala 2m si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Profil LED pardoseala 2m sunt valabile in limita stocului disponibil.

banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2021 toate drepturile rezervate.
phone icon