oferta easybox

Kit RGB muzical 15m 216W

Kit RGB muzical 15m 216W
Cod: ii1161

Specificatii tehnice:


Culoare:
RGB
Tensiune:
220V
Putere:
216 W

Kit RGB de 15m cu controler muzical cu microfon incorporat si port de conectare directa a sistemului audio direct in controler.
Kitul de banda led RGB contine:
-Banda LED RGB interior - 15 m
-Controler muzical cu telecomanda tip TOUCH.
-Cablu de conectare sistem audio la controler.
-Sursa de alimentare 250W

Garantie: 2 ani
va rugam sa completati toate campurile de mai jos,
altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

Pret [?]:  
463,59
lei
include taxa verde


Contact
comanda telefonica : 0371.504.543
sesizari: 0730 615 794


banner revanzatori

Alte poze ale Kit RGB muzical 15m:

Kit RGB muzical 15m Kit RGB muzical 15m Kit RGB muzical 15m

KIT BANDA LED RGB MUZICAL 15M

Componentele kitului RGB sunt:

-3 benzi LED RGB pentru interior-5m.
-1 controler RGB cu telecomanda TOUCH si cu programe disco pentru muzica.
-sursa de alimentare led 250W.
-cablu RGB 4 fire-5m
-cablu jack pentru conectarea directa a sistemului audio la controler,
Desi geometric benzile led se vor monta in serie, fara intreruperi, ELECTRIC benzile led se vor monta in paralel nu in serie!

Inainte de a incepe realizarea propriuzisa a proiectului va rugam sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:

-Masurati inca odata lungimea pe care doriti sa montati banda led.
-Identificati locul unde sunt cablurile de alimentare la 220v, si locul unde se va instala transformatorul din kit si masurati distanta intre ele pentru a achizitiona cablul electric(2x0.75 mm sau 3x0.75 daca exisa si impamantare).zona A
-Verificati pe transformatorul din kit(sursa de alimentare led) locul de conectare la 220V.Doar in zona unde este marcat L,N,GND. Conectarea la 220V in celalalt capat al sursei (mrcat cu V+ si V-) va distruge sursa.
-Tineti cont de locul de instalare al controlerului deoarece controlerul poate prelua prin microfonul incorporat zgomotul de fond transformandu-l in efecte luminoase. Daca acest lucru este greu de facut se va prelua semnalul audio prin cablul din kit direct la sistemul audio. Masurati distanta intre transformator si prima banda led pentru a va achizitiona si acest cablu electric(recomandat cablu pentru boxe).Va recomandam sa prelungiti alimentarea comtrolerului la 12V si nu firele de pe banda led! (zona B)
-Conectati controlerul benzii led la sursa se alimentare 12V si o banda led rgb.Verificati buna functionare a celor 3 benzi led RGB inainte de a o monta in proiect.
-Perioada de proba cat timp banda este rulata pe rola cu care a fost livrata nu trebuie sa depaseasca 1 minut altfel riscati se se supraincalzeasca banda led si se va deteriora adezivul e pe banda led.

-Faceti proba intregului sistem inainte de montajul final respectand schema de mai jos.Notă: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Kit RGB muzical 15m 216W - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Kit RGB muzical 15m 216W si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Kit RGB muzical 15m 216W sunt valabile in limita stocului disponibil.

banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon