oferta easybox

Lampa LED industriala 120 cm cu senzor de miscare 40W

Lampa LED industriala 120 cm cu senzor de miscare 40W
Cod: ii1628

Specificatii tehnice:


Culoare:
Alb Rece, Alb Neutru
Tensiune:
220V
Putere:
40 W
Luminozitate:
3800 lm
eticheta energetica cod ii1628

Tip SMD: led tip 7821
Dispersor: mat
Iluminare (grade): 180
Dimensiuni (cm): 120 x 8 x 7
Material: plastic,acryl si aluminiu
Eficienta (lm/W): 95
CRI: >80
Clasa energetica: A
Inlocuieste becurile clasice cu 250 W.

Durata medie de utilizare 15-30.000 ore.
Lampa are inclus senzorul de miscare cu microunde reglabil.
Prin setarea jumper-ilor se poate creste distanta de detectie, timpul de mentinere a lampii functionale (5s la 15min) si chiar gradul de iluminare la care sa se aprinda (de la 21 Lux la 50 Lux sau indiferent de nivelul de iluminare).

Corp de iluminat cu tripla protectie-umiditate, praf si coroziune.
Protectia la umiditate IP65
Sistem de montaj inclus.
Dimabil: NU
Garantie: 2 ani
va rugam sa completati toate campurile de mai jos,
altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

Pret [?]:  
312,85
lei
include taxa verde : 3,094 lei


Contact
comanda telefonica : 0371.504.543
sesizari: 0730 615 794


banner revanzatori

Alte poze ale Lampa LED industriala 120 cm cu senzor de miscare:

Lampa LED industriala 120 cm cu senzor de miscare Lampa LED industriala 120 cm cu senzor de miscare Lampa LED industriala 120 cm cu senzor de miscare

Iluminat industrial LED

Ce este iluminatul industrial ?


Majoritatea aplicatiilor iluminatului cu LED le constituie solutiile pentru zona rezidentiala, apartamente, vile. Insa ce solutii avem pentru iluminarea spatiilor mari, magazine, halelor de productie sau al parcarilor? Cantitatea recomandata de lumina pentru desfasurarea activitatilor in aceste spatii industriale este foarte ridicata de aceea se utilizeaza de multe ori corpuri de iluminat industriale suspendate ( HIGH BAY ).

De ce instalam lampi led pentru iluminat industrial ?
In timp, spatiile industriale au fost iluminate cu diverse solutii de iluminat ca tuburi fluorescente, lampi cu sodiu etc.Sa analizam fiecare categorie in parte comparative cu iluminatul industrial cu led.

Iluminat industrial cu led sau becuri cu halogenuri metalice.
Becurile cu halogenuri metalice desi foarte eficiente au un timp de incalzire foarte mare 15-30 min. , coeficient slab de redare a culorii CRI , flicker si sunt dificil de intretinut.

iluminat industrial cu led sau becuri cu sodiu
Becurile cu sodiu sunt folosite intens datorita costului scazut de achizitie insa au timp mare de incalzire, efficienta foarte scazuta, cel mai slab coeficent de redare a culorii.

iluminatul industrial cu led sau tuburi fluorescente
Tuburile fluorescente au timp mare de incalzire, eficienta destul de scazuta, necesita starter, au flicker insa au un cost de achizite foarte scazut.

De ce a castigat teren iluminatul industrial cu led?
Pe langa beneficiile cunoscute ale aprinderii instant, compatibilitatea cu senzori de miscare datorita aprinderii instantanee, preturile de achizitie au scazut iar durata de utilizare a crescut. Insa si calitatea iluminarii a crescut datorita unui factor de redare a culorii de peste 90, lipsa fenomenului de flickering si posibilitatea de reglare a temperaturii de culoare CCT .
De asemenea, ledurile au permis realizarea unor corpuri de iluminat liniare cu puteri si lumeni mult superioare tuburilor fluorescente.


Notă: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Lampa LED industriala 120 cm cu senzor de miscare 40W - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Lampa LED industriala 120 cm cu senzor de miscare 40W si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Lampa LED industriala 120 cm cu senzor de miscare 40W sunt valabile in limita stocului disponibil.

banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon