oferta easybox

Aplica LED pentru baie 20W

Aplica LED pentru baie 20W
Cod: ii1458

Specificatii tehnice:


Culoare:
Alb Neutru, Alb Rece
Tensiune:
220V
Putere:
20 W
Luminozitate:
1600 lm
eticheta energetica cod ii1458

Tip SMD: 2835
Dispersor: Mat
Iluminare (grade) :180
Dim (cm) : 90 x 6.5 x 5.3 (h)
Distanta perete-corp (cm): 0.5
Material acril / cromat
Eficienta (lm/W) :80
CRI: >75
Clasa energetica: A
Inlocuieste becurile clasice cu 80 W.

Durata medie de utilizare 10-15.000 ore
Dimabil: NU
Garantie: 2 ani
va rugam sa completati toate campurile de mai jos,
altfel nu veti putea adauga produsul in cosul de comanda!
   

Pret [?]:  
199
lei
include taxa verde : 3,094 lei


Contact
comanda telefonica : 0371.504.543
sesizari: 0730 615 794


banner revanzatori

Alte poze ale Aplica LED pentru baie:

Aplica LED pentru baie

Aplice LED pentru baie

Aplice LED pentru baie

Iluminatul cu aplice LED în baie este o caracteristică cheie a designului bailor moderne. Poți vedea din ce în ce mai mult în băi aplice frumoase, iluminat încorporat în jurul oglinzii sau iluminat de podea cu LED-uri. Aplicele LED sunt extraordinar de eficiente din punct de vedere energetic și desigur, unele modele sunt destul de ieftine, ceea ce le face o investiție mai puțin costisitoare. Acestea sunt probabil cele mai importante caracteristici ale aplicelor LED, motiv pentru care aceste produse au devenit o tendință constantă în designul interior al băii. 

Aplica LED baie – Eficiența energetică
Aplica LED baie are un nivel ridicat de eficiență energetică, este rezistentă la umezeală, are iluminat încorporat și poate fi aplicată pe oglindă, pe perete sau pe tavane. Realizarea unei îmbinări potrivite între estetică și siguranță, este esențială pentru orice corp de iluminat pentru baie. Alegerea și instalarea corpurilor de iluminat pentru baie necesită ceva mai multă gândire decât pentru alte camere, deoarece baia prezintă în general umezeală. 

Atunci când planifici instalarea iluminatului, este important să iei în considerare împărțirea băii în trei zone diferite, iar în fiecare să instalezi corpuri de iluminat cu protecție IP adecvată. 
1. Iluminare aeriană - trebuie să asigure un nivel suficient de iluminare în întreaga zonă a băii. De obicei, sunt utilizate aplice LED de tavan, deoarece facilitează obținerea aceluiași iluminat în tot spațiul băii. Atunci când este necesar să se minimizeze înălțimea, instalarea corpurilor de iluminat cu LED sunt o opțiune bună.
2. Mediu (de lucru) - necesar pentru iluminarea zonei oglinzii. O astfel de iluminare este de obicei realizată cu aplice LED sau lămpi situate pe părțile laterale sau deasupra oglinzii, iar oglinzile cu iluminare încorporată sunt, de asemenea, destul de utilizate. Acest tip de iluminat este necesar pentru tabieturi confortabile și proceduri cosmetice. Lumina de la astfel de aplice ar trebui să fie suficient de strălucitoare, dar în același timp să nu deranjeze ochii.
3. Iluminarea de jos - în majoritatea cazurilor, este decorativă și nu funcțională. O astfel de iluminare poate fi sub formă de lămpi sau benzi LED încorporate în podea sau pe perete. Pentru astfel de surse de lumină, sunt impuse cerințe ridicate de protecție împotriva apei.

Clasa de protecție
Clasa de protecție IPxx împotriva prafului și umezelii este o caracteristică importantă atunci când alegi aplice LED baie pentru băi cu niveluri ridicat de umiditate. În acest index, primul număr indică protecția împotriva pătrunderii prafului, al doilea împotriva pătrunderii apei. Corpurile de iluminat cu LED pentru baie trebuie curățate de urmele de umezeală, deoarece vaporii de condens și apa de pe ele lasă adesea urme după uscare. 
Redarea culorilor
Se utilizează aplice LED cu un indice ridicat de redare a culorilor de 90% (CRi este cel mai frecvent utilizat) pentru a asigura că mobilierul și plăcile de faianță și gresie arată cât mai natural posibil. O opțiune universală pentru băi este iluminarea la temperatură neutră, deoarece lumina caldă și rece poate modifica dramatic percepția culorilor gresiei, faianței, mobilierului etc. Pentru plafoanele extinse, cea mai bună opțiune este utilizarea cu mai multe aplice LED, deoarece becurile cu incandescență și cu halogen se încălzesc prea mult, iar becurile fluorescente sunt prea mari.

Dacă baia sau dușul sunt împrejmuite cu o perdea opacă, atunci este recomandabil să instalezi lămpi suplimentare deasupra acestora alimentate de 12V. Este recomandabil, de asemenea, ca modelele de aplice LED pentru baie să fie din oțel inoxidabil, plastic sau cu un strat anticoroziv de înaltă calitate. În condiții de umiditate și temperaturi ridicate, procesele de coroziune sunt accelerate de mai multe ori. 

Notă: Informatiile prezentate in aceasta pagina - fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului Aplica LED pentru baie 20W - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali ai produsului Aplica LED pentru baie 20W si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Aplica LED pentru baie 20W sunt valabile in limita stocului disponibil.

banner garantie 5 ani


Facebook
YouTube
Desktop

Avantajele tehnologiei LED: economie de energie de 40% fata de becurile economice CFL, 400% fata de becurile incandescente, durata de
viata de 50.000 h, fara mercur, fara plumb.

Protecția consumatorului: ANPC
Soluționarea Alternativă a Litigiilor: ANPC - SAL
Soluționarea Online a litigiilor: SOL

iluminat-ieftin.ro este un produs Habitat Energy
© 2012-2024 toate drepturile rezervate.
phone icon